Imbinand cutezanta cu prudenta, Tody Professional a aparut din dorinta actionarilor de a oferi pietei o alternativa viabila si de durata.

FURNIZOR - DISTRIBUITOR - CLIENT

Inca de la infiintare, societatea si-a propus sa acorde o atentie deosebita clientilor si furnizorilor sai, oferindu-le acestora parteneriate si solutii viabile pentru a asigura un suport echilibrat si stabil a propriilor business-uri, acest lucru conducand la o schimbare de mentalitate a relatiei FURNIZOR – DISTRIBUITOR – CLIENT.

Elemente esentiale

Tody Professional este o societate tanara si dinamica ce comercializeaza si distribuie la nivel national echipamente de lucru, incaltaminte de protectie, sosete şi ciorapi, consumabile hoteliere, pe care le executa prin parteneriatele echilibrate si stabile ce le are cu producatorii sai.

Emblema societatii este marca inregistrata combinata si este reprezentata de literele stilizate si intrepatrunse T si P, ce au alaturat intreaga denumire a societatii – Tody Professional – , subliniate de sloganul societatii “… si esti echipat”.

Tody Professional este o societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana cu caracter privat, ce respecta legislatia in vigoare a Romaniei.
Sediul social este situat in Bucuresti, str. Cozieni, nr. 36, sector 5, cod postal 50287.

Societatea functioneaza in baza legilor nr.31/1990 republicata, a legii nr.26/1990 republicata cu modificariile si completariile ulterioare si a legii nr.359/2004 cu modificariile si completariile ulterioare.
Organizarea si conducerea societatii Tody Professional e stabilita prin Actul Constitutiv, in conformitate cu legislatia comerciala.
Durata de functionare a societatii este nelimitata potrivit articolului nr . 4 din Actul Constitutiv.
Societatea este condusa de un administrator ales prin mandat pe o perioada nedeterminata.

Inca din primele luni de functionare, Tody Professional a inregistrat profit, reusind sa isi semnaleze debutul pe piata ocupand o pozitie buna in ciuda conditiilor economice dure si a competitorilor puternici.

MISIUNE

Tody Professional vine in intampinarea nevoilor si cerintelor actionarilor, angajatilor si clientilor sai prin furnizarea de produse si servicii la un raport echilibrat calitate-pret.

VIZIUNE

Tody Professional doreste sa fie recunoscut ca unul dintre principalii actori seriosi si echilibrati de pe piata.

VALORI

Clientul – atat cel intern, cat si cel extern – este cea mai importanta resursa a societatii, Tody Professional tratandu-l cu respectul cuvenit, prin implinirea cerintelor existente si prin anticiparea si solutionarea nevoilor ce pot aparea.

Culorile societatii sunt rosu, alb si negru.

Rosul pentru pasiunea pe care o punem in toate actiunile noastre pentru indeplinirea tuturor cerintelor partenerilor nostri.

Albul pentru corectitudinea si sinceritatea cu care actionam in relatia cu partenerii nostrii.

Negrul – Pentru ca stim ca nimic nu este vesnic, am ales ca reprezentare realista culoarea neagra care imbinata cu celelalte culori, rosu si alb, imblanzeste semnificatia culorii, transformand-o intr-o culoare plina de demnitate si generatoare de respect atat fata de parteneri, cat si fata de modul de a face afaceri.

Doriti o oferta personalizata ?

Oferim șansa oamenilor de a lucra în mediul profesional cu provocări și valori. Vino cu noi!